Díjmentes konferencia részvételi lehetőség közigazgatási dolgozóknak!
Díjmentes konferencia részvételi lehetőség közigazgatási dolgozóknak!
Tisztelt <%newsLetterAddresseeName%>!
MEGHÍVÓ közigazgatási szervezetek, hivatalok és intézmények számára


Az élhető és fenntartható települések az országok vérkeringésének meghatározó pillérei, fejlődésük biztosítása a XXI. század egyik legnagyobb kihívása. Az életminőség szempontjából a fejlett infrastruktúra olyan gazdasági és társadalmi szükségszerűség, amely szorosan összefügg az ökohatékony közlekedésszervezéssel, a korszerű járműparkkal, a fenntartható vízgazdálkodással, hulladékgazdálkodással, út- és vasútépítéssel, illetve az energiaellátással is.

 Meddig jutottak a települések és merre haladjanak tovább? E kérdéseket helyezi fókuszba az

 urbania21
Infrastruktúra- és Közlekedésfejlesztési Szakkiállítás
Budapesten, a SYMA Rendezvényközpontban, 2014. szeptember 17-18-án.

Kiállítóként jelen lesznek gyártók, szolgáltatók, kivitelezők, akik vezető szerepet töltenek be a fenntartható települési infrastruktúra rendszerek szempontjából legfontosabb közlekedési, járműipari, építőipari, kommunális, energiaellátási és info-kommunikációs szektorban. Külön érdeklődés övezi azokat a projekteket, létesítményeket, amelyek létrehozásában, üzemeltetésében a költséghatékony, energiatudatos és környezetbarát tervezést, üzemeltetést és fenntartást támogató építési technológiák, intelligens rendszerek, digitális vezérlések, informatikai alapú okos megoldások meghatározó funkciót töltenek be. Kiállítóként jelenhetnek meg Smart City programok, intelligens közlekedési és közmű rendszereket megvalósító városok, települések hivatalai, illetve szolgáltatói is.

Az URBANIA21 kiállítás idején sorra kerülő Konferencián kormányzati és gazdálkodó szervezetek adnak képet a közlekedési, közmű- és energia ágazat hatékonyságát növelő rövid- és középtávú fejlesztési tervekről, különös hangsúllyal az EU 2014-2020 költségvetési időszakára. Technológiai nagyvállalatok és KKV-k képviselői az okos megoldások, intelligens rendszerek szerepéről, alkalmazhatóságáról tartanak prezentációkat.

Előzetes jelentkezések, érdeklődések alapján úgy látjuk, hogy különösen a közigazgatási szervezetek városfejlesztési, környezetvédelmi, településüzemeltetési, építésügyi, településrendezési, projektmenedzsment és hatósági irodáinak, ügyosztályainak munkatársai számára lehet hasznos a látogatói részvétel.

Az Urbania21 rendezvényen történő tájékozódásukat a hivatalok regisztráló munkatársai számára biztosított díjmentes részvétellel szeretnénk elősegíteni. A regisztrációs lap IV. pontja vonatkozik a közigazgatási dolgozók díjmentes konferencia részvételére.

Ezt a www.urbania21.hu honlapon tudják személyesen megtenni, illetve a Regisztrációs lapot IDE kattintva is elérhetik.

A konferencia résztvevői sorsoláson vesznek részt, amelyen értékes nyereményeket nyerhetnek.

További információk:

Regisztrációs kérdésekben Kiss Zoltán, Expositor Kft +36 1 460-1180 expositor@expositor.hu

Szakmai ügyekben Hardy András, CoSignum Kft +36 30 948-0023 info@cosignum.huEzt a levelet online direct-marketing szoftveren keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben nem kíván hasonló tartalmú leveleket kapni a feladótól, itt történik a leiratkozás.
A hírlevél küldője a hírlevél küldésével kijelenti, hogy az Ön címét nyilvános, vagy saját adatbázisból vette, vagy Ön - korábbi kiállítási regisztráció révén - engedélyezte címének használatát. Amennyiben úgy gondolja, hogy a levél kéretlen reklámlevél, abban az esetben írjon az expositor@expositor.hu e-mail címre, és kivizsgáljuk a bejelentést.
SYMA Rendezvényközpont
2014. szeptember 17-18.
Szakmai védnökök:
NFM Budapest TÖOSZ
v4 KTE mmk
MaUT MLE KSZGYSZ
ivsz cosignum fehér
hc suzuki
Médiatámogatók:
Expositor Kft. Expositor Rendezvényszervező és Marketingtanácsadó Kft. | 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Tel/Fax: 06 1 460 11 80 | E-mail: expositor@expositor.hu | www.expositor.hu