Okos megoldások, melyekkel működik a város
Okos megoldások, melyekkel működik a város
Tisztelt <%newsLetterAddresseeName%>!
AZ URBANIA21 SZAKKIÁLLÍTÁS HÍREI:

Budapest Berlin előtt éppen egy héttel korábban ad otthont az innovatív közlekedésfejlesztés kérdéskörét középpontba helyező eseménynek. Az urbania21 a közép-európai térségben kívánja betölteni azt a szerepet, amelyet a németországi Innotrans az elmúlt tíz évben globális szinten kivívott magának. Az állam, a gazdaság és a tudományos élet képviselőinek seregszemléje az okos települések infrastruktúrájának fejlesztését és üzemeltetését szolgáló eszközök és hálózatok, termékek és berendezések, eljárások és folyamatok megismerésére nyújt lehetőséget.
Díjmentes látogatói regisztráció a szakkiállításra ITT

Az élhető városok irányításában az intelligens rendszerek alapvető szerepet játszanak
okos megold

Mitől lehet intelligens a közműrendszer és a közlekedés?  Mit jelent az ökohatékony energiagazdálkodás? Hogyan épülnek az innovatív parkolóházak? Milyen az a légi irányítási rendszer, amiben a repülőgépek csökkenthetik a települések környezeti terhelését?   Hogy néz ki egy innovatív vasúti személykocsi? Mik azok a fejlesztések, melyek segítségével élhetőbb lesz egy település?

Egyebek mellett e kérdésekre is választ kaphatunk az Urbania21 szakkiállításon és konferencián, mely először teremt fórumot a lakosság, a szolgáltatók és az okos technológiák fejlesztői és szállítói között.

Regisztráció ITT

Díjmentes konferencia részvételi lehetőség közigazgatási dolgozóknak!

Meddig jutottak a települések és merre haladjanak tovább? E kérdéseket helyezi fókuszba az urbania21Infrastruktúra- és Közlekedésfejlesztési Szakkiállítás. A kiállítás idején sorra kerülő Konferencián kormányzati és gazdálkodó szervezetek adnak képet a közlekedési, közmű- és energia ágazat hatékonyságát növelő rövid- és középtávú fejlesztési tervekről, különös hangsúllyal az EU 2014-2020 költségvetési időszakára. Technológiai nagyvállalatok és KKV-k képviselői az okos megoldások, intelligens rendszerek szerepéről, alkalmazhatóságáról tartanak prezentációkat.

Előzetes jelentkezések, érdeklődések alapján úgy látjuk, hogy különösen a közigazgatási szervezetek városfejlesztési, környezetvédelmi, településüzemeltetési, építésügyi, településrendezési, projektmenedzsment és hatósági irodáinak, ügyosztályainak munkatársai számára lehet hasznos a látogatói részvétel.

Az Urbania21 rendezvényen történő tájékozódásukat a hivatalok regisztráló munkatársai számára biztosított díjmentes részvétellel szeretnénk elősegíteni.

Ezt a www.urbania21.hu honlapon tudják személyesen megtenni, illetve a Regisztrációs lapot IDE kattintva is elérhetik. A regisztrációs lap IV. pontja vonatkozik a közigazgatási dolgozók díjmentes konferencia részvételére.

KIÁLLÍTÓI HÍREK:
abb volvo

Az elektromos közúti közlekedés terjedése egyre jelentősebb szerepet kap napjainkban. A környezetbarát, villamosenergiával működő közlekedési eszközök a jövő elektromos hálózatának fontos részét képezik, és ezzel a fenntartható fejlődés céljait szolgálják. Az élhető környezet megteremtéséért érzett felelősség motiválja az ABB innovatív töltőállomásainak kutatását és fejlesztését és az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kifejlesztését.
Bővebb információ ITT

cng01

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF Nonprofit Zrt.) 2013 tavaszán kezdte meg Budapest Főváros Önkormányzatával együttműködve a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés Budapest teljes területére való kiterjesztését. A szinte teljes egészében európai uniós forrásból finanszírozott, környezetvédelmi szempontból kiemelten fontos, 2014 végén záruló program keretében 830 ezer háztartásban tesszük elérhetővé és kényelmesebbé az otthoni szelektív hulladékgyűjtést - ezzel is hozzájárulva a fenntartó hulladékgazdálkodáshoz.
A fővárosi lakossághoz kihelyezett kék és sárga fedelű tartályokban összegyűlt papír-, illetve műanyag- és fémhulladék elszállításáról környezetbarát gázüzemű célgép flotta gondoskodik. Az egyik, a régi járművekhez képest sokkal csendesebb és környezetkímélőbb, ún. CNG meghajtású szelektív hulladékgyűjtő gépjármű megtekinthető az URBANIA 21 kiállításon is.
Bővebb információ ITT

FŐKERT Meghívó a 38. egynyári bemutatóra
fokert meghivo

A FŐKERT Nonprofit Zrt. vezetői és munkatársai tisztelettel meghívják Önt az immár 38. alkalommal megrendezésre kerülő egynyári bemutatóra.
Időpont: 2014. augusztus 29. 18.00 óra
Helyszín: Margitsziget, Virágoskert
Program: 18.00-tól köszöntők és szakmai ismertetők keretében bemutatják az idei egynyári kiültetéseiket, 19.00-től könnyed hangulatú est
Megközelítés: Árpád hídi lejárónál elektromos autókkal
Fővédnök: Tarlós István Főpolgármester

A részvételi szándékot augusztus 22-ig jelezze a marketing@fokert.hu e-mail címen

sw

Élhető városok nem autók nélkül léteznek. Az autók a mobilitás, a munkaerő áramlás biztosításának fontos eszközei. Az autós forgalmat azonban terelni, szervezni kell. Élhető városokban a közúti forgalomban résztvevő járművek parkolóházakba terelése szükséges és bevett módszer.
A Konkret Terv Kft. és az SW Umwelttechnik Magyarország Kft. által fejlesztett SWeep parkolóház rendszerrel esztétikus megjelenésű parkolóházak létesíthetőek tágas, jól átlátható, biztonságos belső terekkel, mindez a hagyományos beton szerkezetű parkolóházak építési költségeinél akár 30-35%-kal kedvezőbb áron. A szerkezeti rendszert az alacsony üzemeltetési és karbantartási költségei szintén kiemelik a versenytársak közül.
Bővebb információ ITT

Ezt a levelet online direct-marketing szoftveren keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben nem kíván hasonló tartalmú leveleket kapni a feladótól, itt történik a leiratkozás.
A hírlevél küldője a hírlevél küldésével kijelenti, hogy az Ön címét nyilvános, vagy saját adatbázisból vette, vagy Ön - korábbi kiállítási regisztráció révén - engedélyezte címének használatát. Amennyiben úgy gondolja, hogy a levél kéretlen reklámlevél, abban az esetben írjon az expositor@expositor.hu e-mail címre, és kivizsgáljuk a bejelentést.
SYMA Rendezvényközpont
2014. szeptember 17-18.
Szakmai védnökök:
NFM Budapest bvk
TÖOSZ v4 KTE
mmk MaUT MLE
KSZGYSZ ivsz cosignum
hc suzuki
Médiatámogatók:
Expositor Kft. Expositor Rendezvényszervező és Marketingtanácsadó Kft. | 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Tel/Fax: 06 1 460 11 80 | E-mail: expositor@expositor.hu | www.expositor.hu