Urbania21 kiállítás és konferencia MEGHÍVÓ
Urbania21 kiállítás és konferencia MEGHÍVÓ
Tisztelt <%newsLetterAddresseeName%>!
AZ URBANIA21 SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS KONFERENCIA HÍREI:
Szeretné megismerni az “okos város” programot, és részt kíván venni a tervezési- kivitelezési munkákban?
okos megold

- Milyen tervezési, kivitelezési lehetőségeket kínál az “okos város” program az építőipari ágazat számára?
- Milyen infrastrukturális fejlesztések várhatók a közeljövőben Magyarországon?
- Mitől lehet intelligens a közmű-, és az energia rendszer?

Minderre, és még számos más kérdésre kaphatnak választ a két napos Urbania21 kiállításon és a vele párhuzamosan zajló konferencia programsorozaton résztvevő építészek, mérnökök, építőanyag-gyártók, szakkivitelezők, városfejlesztők, beruházók, ingatlanfejlesztők és szolgáltatók.

Regisztráljon most az ingyenes szakkiállítási belépőjegyért, az értékes ajándékokért, és vegyen részt a két napos szakkonferencián. ITT

Mnisztériumi vezetők, nagyvállalatok és tudásközpontok irányítói tartanak előadásokat, majd zöld+okos technológiákat ismertető prezentációkra kerül sor:
- a Smart city rendszerek tervezésének és megvalósításának európai gyakorlatáról, a hazai tervekről, a közmű és közlekedési szolgáltatások hatékonyságát növelő eljárásokról, az energiafogyasztást mérséklő  korszerű megoldásokról, zöld építmények fejlesztéséről,
- élhető települések energia- egyben költséghatékonyabb fejlesztését és üzemeltetését segítő megoldásokról,
- nemzetközi elismerést kiváltó innovációkról az építés, a közlekedés, a járműgyártás és az intelligens vezérlések terén,
- a 2014-2020 időszak fejlesztési prioritásairól, az Operatív Programok indulásának tervezéséről, különösen a vállalakozások  és önkormányzati szervek által igénybe vehető támogatási forrásokról.

Jelentkezés a konferenciára ITT

Díjmentes konferencia és kiállítási részvételi lehetőség közigazgatási dolgozóknak!

Előzetes jelentkezések, érdeklődések alapján úgy látjuk, hogy különösen a közigazgatási szervezetek városfejlesztési, környezetvédelmi, településüzemeltetési, építésügyi, településrendezési, projektmenedzsment és hatósági irodáinak, ügyosztályainak munkatársai számára lehet hasznos a látogatói részvétel.

Az Urbania21 rendezvényen történő tájékozódásukat a hivatalok regisztráló munkatársai számára biztosított díjmentes részvétellel szeretnénk elősegíteni.

Regisztrációs lapot IDE kattintva érhetik el, a lap IV. pontja vonatkozik a közigazgatási dolgozók díjmentes konferencia részvételére.

Megvalósulhat egy álom: Két kiállítás látogató légiforgalmi irányítási gyakorlaton vehet részt
hc

A HungaroControl Zrt. két fő részére részvételi lehetőséget biztosít egy másfél napos légiforgalmi irányítást modellező szimulációs gyakorlaton (GENSPACE). Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott és mindig nagy az érdeklődés, olyan jelentkezőket várnak, akik számára ez a programlehetőség egy régi álom megvalósulását jelentené.

A kiállításon lehet jelentkezni a programra, és a sorsolásra a rendezvény zárásakor, a helyszínen kerül sor.
A tréning időpontjáról a nyerteseket később értesítik

KIÁLLÍTÓI HÍREK:
ibm

2050-re a világ teljes népességének 70%-a él majd városokban. A huszadik század fordulóján ez a szám még csak 13% volt. Ez azt jelenti, hogy minden évben New York lakosságának hétszeresével gyarapítjuk a bolygó népességét. Mindannyiunknak szembe kell néznie azzal a kihívással, hogy ez a rengeteg ember hogyan élhet együtt szervezetten, hatékonyan, hogyan juthat hozzá a megfelelő típusú és minőségű szolgáltatásokhoz. Ezekre a kihívásokra közös megoldást keresve, az IBM Smarter Cities, azaz „Jól működő városok” címen indított párbeszédet már 2010-ben. Azóta számos kezdeményezésünk bizonyította a világon és Magyarországon, hogy a fejlett technológiáknak köszönhetően már szinte bármilyen tevékenységet átemelhetünk a digitális világba, legyen szó akár intelligens épületekről, utakról vagy okosmérőkről.

Szeretettel meghívjuk az URBANIA 21 Konferenciára, ahol a „Fejlett technológiák szerepe az okos városok és régiók működésében” című előadásunkon részletesebben mesélünk a lehetséges megoldásokról.

fotav szin

A Pimp My Pipe, egy közösségi köztér színesítő projekt augusztus 18. és szeptember 15. között, melynek során a városlakók ötletei és szavazatai alapján egy szakmai zsűri dönt arról, miként újuljon meg a IV. kerületben található föld fölött futó távhő-vezeték.
A nyertes pályaművet a Színes Város, az ország első legális köztérszínesítéssel és tűzfalfestéssel foglalkozó csoportja valósítja meg. A csoport tagjai mára már több mint 15 ezer négyzetméternyi felületet tettek színesebbé falfestményeikkel.

Budapesten több helyen találkozhatunk föld felett vezetett távhő-vezetékekkel, melyek hasznosak, de nem feltétlenül szépek, ezért amíg ezek nem kerülnek a földfelszín alá, a FŐTÁV azt tűzte ki most célul, hogy kihasználva a felületeket színesebbé varázsolja a lakótelepi köztereket:
az első lehetőség Budapesten, az Elem utcában futó távhő-vezeték szakasz újjávarázsolása a városlakók ötlete alapján.

Ezt a levelet online direct-marketing szoftveren keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben nem kíván hasonló tartalmú leveleket kapni a feladótól, itt történik a leiratkozás.
A hírlevél küldője a hírlevél küldésével kijelenti, hogy az Ön címét nyilvános, vagy saját adatbázisból vette, vagy Ön - korábbi kiállítási regisztráció révén - engedélyezte címének használatát. Amennyiben úgy gondolja, hogy a levél kéretlen reklámlevél, abban az esetben írjon az expositor@expositor.hu e-mail címre, és kivizsgáljuk a bejelentést.
SYMA Rendezvényközpont
2014. szeptember 17-18.
Szakmai védnökök:
NFM Budapest bvk
TÖOSZ v4 KTE
mmk MaUT MLE
KSZGYSZ ivsz cosignum
hc suzuki
Médiatámogatók:
Expositor Kft. Expositor Rendezvényszervező és Marketingtanácsadó Kft. | 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Tel/Fax: 06 1 460 11 80 | E-mail: expositor@expositor.hu | www.expositor.hu